Thursday, May 24, 2012

Eesti parim kooliblogi 2012

Noorte Meediaklubi (NMK) kutsus aprillikuu jooksul kõiki koolimeedia tegijaid osa võtma üle-eestilisest koolimeedia konkursist, mille võitjad kuulutati välja 14. mai.

Noorte meediaklubi on MTÜ, mis tegeleb noorte mõtete ühendamise ja vahendamisega läbi ajakirjanduse. NMK korraldab konkursse, üritusi ja meedialaagreid, millest on mitmeid kordi võtnud osa ka 11b klassi õpilane Anu-Mari Kivisiv, kes on öelnud laagrite kohta: "Kui noorel on väikegi huvi meedia vastu, siis meedialaagrisse minek on rangelt kohustuslik, sest peale selle, et end täiendada saab, saab ka ülitoredate inimestega tuttavaks. Nii tore on teada, sa ei ole üksi oma meedialembusega."
Noorte Meediaklubi kutsus kõiki koolilehtede, -blogide, -raadiote ja -televisioonide tegijaid osalema Koolimeedia Konkursil. Tänavu toimus konkurss juba kaheteistkümnendat korda. Kokku võttis osa 44 kooliraadiot, -TVd, -blogi ja -lehte 39-st erinevast Eesti koolist. 14. mail tehti teatavaks võitjad, keda oli palju. Kategooriaidki oli palju: parim koolileht, -artikkel, foto, blogi jne.
Parimateks blogijateks valiti meie enda Lilleküla 11. b klassi õpilased (http://11bmeedia.blogspot.com). Me võitlesime selle tiitli välja produktiivsuse, hea ja mitmekülgse teemavaliku ning rikkalike veebilike lahenduste kasutamise eest. Me ei piirdunud ainult artiklite ja fotodega, vaid kasutasime ka videolahendusi. 
Võitjatele on auhinnad välja pannud konkursi toetajad Piletilevi, Rahva Raamat, Postimees, Ringvaade, Positivuse festival, R2 ja Photopoint. Kõik võitjad saavad oma väljateenitud auhinnad ja näpunäited, et lihvida paremaks oma teadmisi, kätte paari nädala jooksul pärast võitjate väljakuulutamist.

Diplom "Eesti parim kooliblogi 2012"

No comments:

Post a Comment