Tuesday, February 21, 2012

Võimalus head teha

Täna toimus koolis heategevuslaat, mida korraldasid hakkajad kümnenda klassi õpilased Marion Urm, Laura Kutser, Anne-Mari Kaur ja Cäroly Aan.

Miks otsustasite heategevuslaata korraldada?
Kuna meil on selline tund nagu vabaaja korraldus ning meie liigitus sealt oli heategevus, siis kõige parem mõte oli teha veebruari igal teisipäeval heategevus laat + veel palju erinevaid üritusi, mis toetuvad ka heategevusele.

Kuhu läheb raha, mis laadal teenite?
Raha läheb Virumaa kodutute loomade varjupaigale.

Mida arvate heategevuslaatadest ja kas neid peaks rohkem korraldama?
Heategevuslaatadest arvan ikka positiivselt, ning miks mitte aidata meist endast vaesema olukorraga kohti või inimesi. Tegelikult võiks ju koolis olla vähemalt 2 korda aastas heategevuslaat, kus üks toimub näiteks kevadel ja teine sügisel.

Miks annetate just kodutute loomade varjupaigale?
Ma ei oska niimoodi vastatagi, aga eks me uurisime neid ja Virumaa varjupaik tundus nii häda vajavat, et otsustasime, et teeme seekord veel loomade varjupaigale ning kui kunagi on veel plaanis teha siis teeme lastekodule, mis vajab abi.

Kes küpsetas koogid, mida te täna müüsite?
Kooke küpsetavad meile nii õpilased kui õpetajad, kes tahavad aidata heategevusega. Ning hetkel on veel võimalus kõigil aidata, kellel on soovi teha mingisugust küpsetust laadale. Tooge järgmiseks teisipäevaks oma hõrgutis huvijuhi või korraldajate kätte ning lisan veel, et kogu raha läheb Virumaa kodutute loomade varjupaigale. Keegi endale midagi tasku ei pane. 

Küsimustele vastas Cäroly Aan.

No comments:

Post a Comment