Wednesday, November 16, 2011

Inglise keele päev

Teisipäeval, 15. novembril toimus Lilleküla Gümnaasiumis inglise keele päev. Päev algas tegusalt juba väga varakult. Esimese tunni ajal toimus 10-12. klasside vahel võistlus nimega Tounge Twister, kus siis igast inglise keele rühmast pidi osalema üks õpilane. Võistlus seisnes selles, et osalejad pidid etteantud keerukat lauset niimitu korda järjest lugema kuni keel sõlme läheb. Osalejaid oli palju, aga vaatamata tihedast konkurentsist sai esimese koha 11b klassi õpilane Indrek Hurt. Võitja oli lahkesti nõus meiega ka intervjuud tegema.

Indrek Hurt 11B






Olete te varem sellisel võistlusel osalenud?

 I: Ei, see oli esimene kord.

 Oli raske?

 I: Kuigi vahepeal olid päris keerukad laused ei olnud see eriti raske.

 Millised meeleolud seal võistlejate vahel valdasid?

 I: Tavalised, kuna oli alles esimene tund siis olid kõik alles üpris rahulikud.

 Mis emotsioone see tekitas kui te just esimese koha saite?

 I: Kindlasti häid, sest see oli ikkagi võit ju.

 Mis te auhinnaks saite?

 I: Esimesed kolm kohta said auhinnaks koogi.

 Kuidas te selle auhinna omavahel ära jagasite?

 I: Keegi meist ei soovinud hommikul vara magusat süüa, siis me antsime selle koogi teistele.

 See näitab kindlasti kui lahked ja suuremeelsed te olete?

 I: Võibolla, kuid kui see oleks hiljem toimunud siis me oleks selle koogi kindlasti ise ära söönud.

Teise tunni ajal toimus muinasjutu joonistamine 2. klassile, kus ka siis igast inglise keele rühmast oli valitud 1 õpilane esindama. Muinasjuttu lasti lastele 3 minutit, kus nad pidid väga täpselt kuulama ja pärast selle muinasjutu paberile kandma joonistades.
Neljanda ja viienda tunni ajal korraldati juba midagi ka vanematele õpilastele. Ehk siis neljanda tunni ajal toimus Häälega lugemisvõistlus 7. klassile ja viienda tunni ajal said oma oskused proovile panna 5-6. klass Sõnaraamatuvõistluses.
Ning siis oligi käes see aeg, mida olid kindlasti gümnaasiumi õpilased pikkisilmi oodanud ehk siis 10-12. klasside Playbox, mis toimus kuuenda tunni ajal aulas. Selle aasta kavad tegid kindlasti silmad ette eelnevatele aastatele, kuna konkurents oli äärmiselt tihe ning etteasted olid liigagi head. Igast klassist valiti üks inimene žüriisse ning hindeid anti 10. punkti skaalas.
Peale suurt rebimist selgitati välja võitja klass, milleks oli 10A. Teisele kohale jäid väga napilt 12B ning kolmas koht läks 10C´le. Võitjaid autasustati kookidega ning ka suure-suure aplausiga. 10A uhkuseks võib öelda ka, et rahvas nõudis kordusesinemist.

10A




12B




10C




Aga ega siis päev polnud veel läbi. Seitsmenda tunni ajal said oma oskused proovile panna 8-9. klasside õpilased võistluses nimega Spelling bee, kus siis jällegi igast inglise keele rühmast valiti välja kaks õpilast. Võitjaks ostutus 8A klassi õpilane Rauno Tegelmann ning 2-4. kohta jäid jagama Joosep Arrak, Henry Vari 9A klassist ning Katrin Petrišenko 9B klassist.



Zürii




Rohkem pilte saab vaadata SIIT ja videosid  SIIT


Pildid: Tiina A, Mariann L
Videod: Keit T.
Intervjuu: Tiina A
Tekst: Lisa L, Tiina A
Redigeeris: Mariann L, Keit T

No comments:

Post a Comment