Wednesday, April 11, 2012

Võrkpall on võrratu



Eelmisel nädalal toimusid meie koolis poiste võrkpallivõistluste esimene voor, kus osalesid väga erinevad koolid. Ka meie kooli poisid panid oma võistkonna kokku ning hiilgasid oma heade oskustega igas mängus, kaotamata seejuures ühtegi mängu. Meie kooli võistkonda kuulusid Rain Praks (XIIa), Oscar Leemets (VIIIc), Reimo Reimand (VIIa), Mihkel Kruusi (VIIa), Karl Sander Kase (XIIb), Lauri Jõeäär (XIIa) ja Egon Vaiksaar (Xc). Tegime osade poistega ka väikese intervjuu.

1) Kuidas teil mängud läksid?


Karl Sander: Võitsime kõik esimese vooru mängud, aga finaalringideni on veel pikk maa minna.

Egon: Väga hästi , kuna vastased ei olnud tugevad ja me polnud ise ka veel üksteisega mänginud korralikult , aga saime väga hästi hakkama.

Oscar: Mängud läksid hästi, võitsime kõik 2:0


2) Kuidas hindate meie oma kooli võistkonda?


Karl Sander: Võrkpalli tase on kõikides koolides langenud (eriti Reaalkoolis ja GAGis). Meie gümnaasiumi tase on suhteliselt stabiilne olnud ja põhikooli poistele pole võrdseid vastaseid. Viimase kolme aasta tugevaim koosseis on meil kindlasti. Reimo ja Oscar on kõvasti arenenud ja Mihkel on küll noor, aga kaitsemängus väga andekas. Lauri on gümnaasiumi tiimis juba vana veteran ja jagab mängu. Egon ja Rain on selle aasta avastused ja mõlemad on rünnakul väga teravad. Võistkonna valikul väga suurt peavalu ei olnud ja rohkem muudatusi ei tee.

Egon: Väga hea kuna meil on hea tõstja , head tagamängijad kui ka eesliini mängijad.

Oscar: Meie kooli võistkond on segu põhikooli ja keskkooli poistest, kes kõik mõistavad mängida. Hindan seda kõrgelt


3) Kuidas võistkond läbi sai ja kas koostöö oli hea?



Karl Sander: Kokkumängu peame veel harjutama. Mängijad peavad Reimoga tõstete osas klapi leidma. Iga mänguga läks pilt järjest paremaks.

Egon: Vahepeal viskasime paar nalja oma vigade üle, aga muidu oli kõik korras, koostöö on kindlasti hea, kuna me saame aru üksteisest ja omavahelised suhted on head.

Oscar: Võistkond sai platsil hästi läbi. Tekkis paar momenti, kui võrkpallurid üksteisega sõbralikult õiendasid ja teisi õpetasid, aga sedagi harva.


4) Millise kooli võistkond oli kõige tugevamaks vastaseks ning millise kooli võistkond oli kõige nõrgemaks?


Karl Sander: Westholm on viimased aastad meie järel teisena edasi läinud ja soojendusel tundus, et võivad meile isegi peavalu valmistada. Õnneks nii ei läinud ja tuli kindel võit. Prantsuse Lütseumist oli natuke kahju, sest neil on 2 väga head mängijat. Kõige nõrgem oli Pelgulinna: ei olnud ühtegi mängumeest.

Egon: Arvan et oli äkki oli Prantsuse Lütseum kõige tugevam vastane ja kõige nõrgem oli vist Pelgulinna Gümnaasium, kuigi me tegime Westholmile suurema punktivahega ära, aga see oli sellepärast, et meie mäng oli väga hea ja kõik meie blokid ning surumised õnnestusid.

Oscar: Kõige tugevamaks äkki Jacob Westholmi Gümnaasium ja kõige nõrgem oli 32. Keskkool.


Loodame, et meie omad poisid ka järgmises voorus oma oskustega hiilgavad ning kõik tõsted, löögid, blokid, servid, surumised ja söödud ilusti õnnestuvad.



foto: Kristo Ü.




No comments:

Post a Comment